Omdan traumer og sår på sjælen til lys

Fortidens shamaner og naturfolk vidste, at vi kommer fra lyset, og at vi vender tilbage til lyset, når vi dør. I dag ved vi også fra videnskaben, at vi er en blanding af stjernestøv og vand. Vi er lys, fortættet til stof. Det betyder, at vi kan arbejde på niveau med lys – eller energi – for at helbrede os selv og verden.

Vi har har alle oplevet at få knubs gennem livet, følelsen af nederlag og uretfærdighed, sorg, mindreværd eller harme mod andre. I dette blogindlæg deler Lila Cristine Lutz, hvordan vi kan lære at forvandle gammel smerte, sorg, vrede og skam til kilder for styrke og medfølelse.

Vores lysende krop omslutter den fysiske krop og organiserer den. Og organerne i vores lysende krop er chakraerne. Gennem vores chakraer omsætter vi energi og følelser og står i forbindelse med lyset i verden og livskrafterne. Energi fra tidligere traumer og sår er lagret i både vores fysiske krop og i vores energetiske krop, i chakraerne. Vores sår er kodet som energetisk information i os.

Den gode nyhed er, at vi kan forvandle vores sårede følelser og blokeringer ved at identificere dem, afsløre dem og ved at forstå de historier, vi gentager igen og igen. Gennem forståelse, accept og medfølelse for os selv og verden bringer vi vores immunsystem og sjæl i harmoni og åbner os for en større lykkefølelse af formål i vores liv. I sin kerne handler Nordic Kundalini om at bringe balance i nervesystemet og hormonsystemet ved at arbejde på at forløse energiblokeringer i chakraerne, hvilket resulterer i fysisk, spirituel og følelsesmæssig sundhed.

Alle Nordic Kundalini Yogaens Kriyaer (yogaøvelser) indeholder effektive praksisser og teknikker til at rense din kropsenergi, afbalancere dine chakraer og rense dit bevidsthedslegeme – også kaldet astrallegeme. De er designet til at styrke din Jeg-kraft og din lysende energikrop. Du vil opleve større sundhed og vitalitet i alle aspekter af dit liv gennem kontinuerlig praksis.

Vi kan lære, at vi er mere end kød og knogler – vi er skabt af ånd og lys, omgivet af et lysende energifelt, hvis kilde er placeret i det uendelige. Dette energifelt omslutter hver celle i vores kroppe og fungerer som en matrix, der opretholder vores fysiske og åndelige sundhed og liv. Det er op til os at genkende og arbejde med dette felt for at udvikle selve vores højere jegs væsens natur og styrke.


Chakraerne

Indenfor traditionel yoga arbejder man med 7 hovedchakraer, som er placeret centralt i kroppen fra toppen af hovedet og ned langs rygsøjlen til halebenet. Indenfor Nordic Kundalini opererer vi derudover med et 8. og et 9. chakra. Når de alle er bragt til live i deres fulde lys og balance, bringes din livskraft og kundalini-energi i harmoni og skaber større sundhed og lykke. Se chakraerne nedenfor:

9. Dit Livsmål – Din ledestjerne

8. Dit Højere Åndelige Jeg

7. Din krone og himmelske kontakt

6. Din sande tænkende bevidsthed – Dit lys i sindet

5. Din stemme i verden – At tage din plads

4. Dit hjertes kærlige handlinger – Dit flow

3. Din viljestyrke – Din grænse

2. Din skaberkraft – Dit mod

1. Din jordforbindelse – Din ro


Regnbuekroppen

Chakraerne i et nyfødt barn viser deres rene farve fra rød i det første chakra, orange i det andet chakra, gult i det tredje chakra, grønt og svag rosa i det fjerde chakra, blåt i det femte chakra, indigo i det sjette chakra og violet i det syvende chakra.

Når vi bliver ældre, bliver farverne i chakraerne mere matte. Traumer, tab og stress efterlader deres giftige rester, hvilket gør det svært for chakraerne at vibrere med deres optimale frekvens.

Når du rydder op gennem forståelse af din psykologi, gennem accept, og når du renser og afbalancerer dit astrallegeme og dine chakraer, får du det, som kaldes en regnbuekrop.

Her vibrerer hvert center med sin naturlige frekvens, og du udstråler regnbuens syv farver. Så er din sjæl i balance, og du er fuldt tilstede i din Jeg-kraft-energi, både i det højere, åndelige jeg og i det lavere, åndelige jeg/egoet.

Når du har erhvervet dig regnbuekroppen og har fået ryddet op i dit sjæleliv og din psykologi, kan du tage livs-rejsen i det jordiske rige forenet med åndeverdenen, hvor den rene åndsbevidsthed, der er din essens, aldrig dør. Du kan hjælpe og inspirere andre med at harmonisere sig selv gennem dit eksempel og lys.


Skab følelsesmæssig balance

Nordic Kundalini Yoga er en praksis, der hjælper dig med at bringe alle dine chakraer i balance, og som arbejder optimalt for en strålende sundhed og lykke, mentalt, sjæleligt og åndeligt.


Mærk Nordic Kundalini Yoga på egen krop og hør om uddannelsen

Vil du balancere dine chakraer og rense fortidens sår, så du kan stå stærkere i dit eget lys?

I denne gratis, live session mediterer vi på at rense og afbalancere oppefra og ned. Vi bringer først åndeligt lys, erkendelse og stilhed i sindet – og derfra lader vi det lys strømme ned i gennem chakraerne og lader den indre ro bringe renhed og balance ned i instinkterne.

Først fortæller Lila Cristine Lutz om lys i sindet, og efterfølgende fortæller Lila og Maria om Nordic Kundalini-uddannelsen hos NAYA. Herefter kan du mærke din egen lysende balance, når Lila guider dig i Nordic Kundalini Yoga og meditation.Nordic Kundalini Yogauddannelse – næste hold starter marts 2024LILA CRISTINE LUTZ

Lila er uddannet kundalini yogalærer fra (KRI) i USA og underviser i Nordic Kundalini Yoga, meditation, mindfulness og healing både herhjemme og i udlandet. Derudover er Lila uddannet Reiki Master Healer og har undervist i selvhealing og Reiki siden 1999. Lila har gennem de sidste 20 år arbejdet med at bringe ro, balance og ny glæde til stressramte og folk med en travl hverdag – både gennem yoga og bevægelse og i sine behandlinger bl.a. med klangmassage og lydhealing. Lila blev uddannet som antroposofisk psykoterapeut i 2023.

Tilmeld nyhedsbrev

& modtag Dosha-test og opskrifter til din type.

da_DKDansk