Omdan traumer og sår på sjælen til lys

Fortidens shamaner og naturfolk vidste, at vi kommer fra lyset, og at vi vender tilbage til lyset, når vi dør. I dag ved vi også fra videnskaben, at vi er en blanding af stjernestøv og vand. Vi er lys, fortættet til stof. Det betyder, at vi kan arbejde på niveau med lys – eller energi – for at helbrede os selv og verden.

Vi har har alle oplevet at få knubs gennem livet, følelsen af nederlag og uretfærdighed, sorg, mindreværd eller harme mod andre. I dette blogindlæg deler jeg, hvordan vi kan lære at forvandle gammel smerte, sorg, vrede og skam til kilder for styrke og medfølelse.

Af Lila Cristine Lutz


I Nordic Kundalini arbejder vi med, at vi gennem både jordforbindelse og en højere kontakt kan skabe balance og hele de traumer, der er i vores krop og sind. Man taler om, at vores chakraer omsætter energi og følelser. Energi fra tidligere traumer og sår er lagret i både vores fysiske krop og i vores energetiske krop – i chakraerne. Vores sår er kodet som energetisk information i os, og de påvirker alt, vi gør – men vi kan også påvirke dem. Det er det, Nordic Kundalini centrerer sig omkring. I sin kerne handler Nordic Kundalini om at bringe balance i nervesystemet og hormonsystemet ved at arbejde på at forløse energiblokeringer i chakraerne, hvilket resulterer i fysisk, spirituel og følelsesmæssig sundhed.

For den gode nyhed er, at vi kan forvandle vores sårede følelser og blokeringer ved at identificere dem, afsløre dem og ved at forstå de historier, vi gentager igen og igen. Gennem forståelse, accept og medfølelse for os selv og verden bringer vi vores immunsystem og sjæl i harmoni og åbner os for en større lykkefølelse af formål i vores liv.

Alle Nordic Kundalini Yogaens Kriyaer (yogaøvelser) indeholder effektive praksisser og teknikker til at rense din kropsenergi og afbalancere dine chakraer. Du vil opleve større sundhed og vitalitet i alle aspekter af dit liv gennem kontinuerlig praksis.


Chakraerne

Indenfor traditionel yoga arbejder man med 7 hovedchakraer, som er placeret centralt i kroppen fra toppen af hovedet og ned langs rygsøjlen til halebenet. Indenfor Nordic Kundalini opererer vi derudover med et 8. og et 9. chakra. Når de alle er bragt til live i deres fulde lys og balance, bringes din livskraft og kundalini-energi i harmoni og skaber større sundhed og lykke. Se chakraerne nedenfor:

9. Dit Livsmål – Din ledestjerne

8. Dit Højere Åndelige Jeg

7. Din krone og himmelske kontakt

6. Din sande tænkende bevidsthed – Dit lys i sindet

5. Din stemme i verden – At tage din plads

4. Dit hjertes kærlige handlinger – Dit flow

3. Din viljestyrke – Din grænse

2. Din skaberkraft – Dit mod

1. Din jordforbindelse – Din ro


Regnbuekroppen

Chakraerne i et nyfødt barn viser deres rene farve fra rød i det første chakra, orange i det andet chakra, gult i det tredje chakra, grønt og svag rosa i det fjerde chakra, blåt i det femte chakra, indigo i det sjette chakra og violet i det syvende chakra.

Når vi bliver ældre, bliver farverne i chakraerne mere matte. Traumer, tab og stress efterlader deres giftige rester, hvilket gør det svært for chakraerne at vibrere med deres optimale frekvens.

Når du rydder op gennem forståelse af din psykologi, gennem accept, og når du renser og afbalancerer dit astrallegeme og dine chakraer, får du det, som kaldes en regnbuekrop.

Her vibrerer hvert center med sin naturlige frekvens, og du udstråler regnbuens syv farver. Så er din sjæl i balance, og du er fuldt tilstede i din Jeg-kraft-energi, både i det højere, åndelige jeg og i det lavere, åndelige jeg/egoet.

Når du har erhvervet dig regnbuekroppen og har fået ryddet op i dit sjæleliv og din psykologi, kan du tage livs-rejsen i det jordiske rige forenet med åndeverdenen, hvor den rene åndsbevidsthed, der er din essens, aldrig dør. Du kan hjælpe og inspirere andre med at harmonisere sig selv gennem dit eksempel og lys.


Skab følelsesmæssig balance

Nordic Kundalini Yoga er en praksis, der hjælper dig med at bringe alle dine chakraer i balance, og som arbejder optimalt for en strålende sundhed og lykke, mentalt, sjæleligt og åndeligt.


Tilmeld nyhedsbrev

& modtag dosha-test og opskrifter til din type

da_DKDansk