INGREDIENSER (2 PERS)
2 spsk kokosolie
1 tsk spidskommen
2 fed pressset hvidløg 2 tsk revet ingefær
1 1/2 løg
1/2 glas tomatpuré
1 tsk gurkemeje
3 spsk karry
1 tsk chiliflager
1 tsk havsalt 1 blomkål
1 ds. kikærter
3-4 dl. vand
1-2 ds. kokosmælk
1 pose grønne bønner
3 gulerødder
Tilbehør: Quinoa, bønnespirer, græskarkerner og persille.
1. Opvarm olie og tilsæt spidskommen, løg, hvidløg og ingefær. Svits i 3-4 min.
2. Tilsæt tomatpuré, gurkemeje, karry, chili og salt. Svits i 3-4 min.
3. Tilsæt blomkål i mindre buketter, vand og kokosmælk, og lad det simre ved medium varme i ca. 15 min til blomkål er møre men ikke for bløde.
4. Smag til med salt, kom de forkogte kikærter i og sluk for varmen.
5. Damp gulerødder og bønner i mundrette bidder for sig til ønskede konsistens og tilsæt herefter. Kog quinoa som tilbehør.
6. Top med persille og bønnespirer og ristede græskarkerner
: Nanna Hur Larsen @nordic.nutrition_cph
: Puk @thefoodlab.dk
Download Blomkåls-karry suppe som PDF