Blomkåls-karrysuppe

INGREDIENSER (2 PERS) 

2 spsk kokosolie 
1 tsk spidskommen 
2 fed pressset hvidløg 2 tsk revet ingefær 
1 1/2 løg 
1/2 glas tomatpuré 
1 tsk gurkemeje 
3 spsk karry 
1 tsk chiliflager 
1 tsk havsalt 1 blomkål 
1 ds. kikærter 
3-4 dl. vand 
1-2 ds. kokosmælk 
1 pose grønne bønner 
3 gulerødder 

Tilbehør: Quinoa, bønnespirer, græskarkerner og persille. 

1. Opvarm olie og tilsæt spidskommen, løg, hvidløg og ingefær. Svits i 3-4 min. 
2. Tilsæt tomatpuré, gurkemeje, karry, chili og salt. Svits i 3-4 min. 
3. Tilsæt blomkål i mindre buketter, vand og kokosmælk, og lad det simre ved medium varme i ca. 15 min til blomkål er møre men ikke for bløde. 
4. Smag til med salt, kom de forkogte kikærter i og sluk for varmen. 
5. Damp gulerødder og bønner i mundrette bidder for sig til ønskede konsistens og tilsæt herefter. Kog quinoa som tilbehør. 
6. Top med persille og bønnespirer og ristede græskarkerner 

: Nanna Hur Larsen @nordic.nutrition_cph 
: Puk @thefoodlab.dk

Download Blomkåls-karry suppe som PDF

Tilmeld nyhedsbrev

& modtag Dosha-test og opskrifter til din type.

da_DKDansk