HAR DU SENDT ØNSKELISTEN UD?

Julen nærmer sig, og selvom jeg er modstander af den traditionelle ønskeliste, hvor vi beder én af vores kære om at købe et veldefineret produkt til os og “bytter” for et ligeså veldefineret produkt, den anden ønsker, så er der alligevel noget om det… Altså der er noget om det med, at det er smart at være klar over, hvad vi ønsker sig her i livet.

Der findes en oldgammel viden om, at vi skaber vores virkelighed udefra det, vi dybest set længes efter og sender ud. Hos os kalder vi det Loven om Intentioner og Ønsker, som gemmer visdommen i sig, at det vi dybest set ønsker har potentialet til at manifesteres. Der kan så være ligeså dybe overbevisninger, der spænder ben for at ønskerne ser dagens lys, men dem skal det IKKE handle om i dag. I dag er jeg bare glad og fejrer alt det arbejde, der er gjort og alt det, der spirer og gror hos os!

BOOK ET STADIUM – TÆNK STØRRE!

Der går en vandrehistorie om en gruppe frustrerede disciple, der efter at have mislykket med at tiltrække mennesker til et event med deres Guru, beklager deres nød til selvsammen Guru. Deres mester tager det let, og med et grin på læben siger han, “Næste gang skal I booke et stadium”.

Da jeg første gang hørte den, klikkede noget på plads inden i mig. Jeg forstod at grunden til, der er meget jeg ikke var lykkedes med tidligere handlede om, at jeg simpelthen satte barren alt for lavt. Når man har noget godt at bidrage med i verden – som vi alle har på vores unikke måde – så er det bare med at dele ud i STOR stil og gå 100% ind.

I sidste halvdel af 2022 har vi netop for alvor taget imod invitationen til at tænke endnu større.

INVESTERING, NYT BRAND OG TO HUSE

Inden jeg begynder at prale, som man jo ikke må på disse kanter i verden, så vil jeg lige sige, at INTET at alt dette kunne være sket uden samarbejde og fællesskab. Grunden til at vi har kunne ekspandere så hurtigt er, fordi vi gennem de sidste par år har såret så mange frø, som vi især ser og mærker som det kæmpe netværk, vi er blevet en del af med alle vores skønne studerende og uddannede. Hvert menneske, der er kommet ind på vores vej, er jo kommet med deres historie, kompetencer og drømme, og sammen er vi bare magiske! 

Vi kan nemlig meget lidt på egen hånd, men fuldstædig uendelig meget sammen med andre.

VORES INVESTOR ER VORES NYE PARTNER

Længe havde vi sendt et ønske ud om at få en investor ind. Kristine og jeg har fra starten mødtes i vores store visioner, så selvfølgelig var der brug for mere kapital. Vi havde dog begge oplevet indre modstand, da vi indeni havde en formodning om, at når vi fik det, så ville det ikke være ligeså sjovt at drive forretning mere. For hvad hvis dette menneske var en iskold forretningskvinde eller -mand, der kun kiggede på tal og ikke forstod vores intention om at hjælpe mennesker og planet til at få det bedre?

Der var dog hele tiden også en tro på, at der måtte findes en investor, der “talte vores sprog”. Og for dælen da – sådan én fik vi tiltrukket! I denne uge skriver vi under på at få ny partner ind i vores firma. En partner, som er lige præcis den sjæl, vi deler samme store vision med og som allerede har støttet os på så mange flere parametre end blot økonomisk. Med den nye økonomiske ballast har vi mulighed for at folde visionen ud, nå bredere ud og altså hjælpe flere mennesker.

Vores nye partner tåler sin egen store præsentation, da han også har en unik historie bag sig – den får I i det nye år!

NAYA – NORDIC AYURVEDA & YOGA ACADEMY

Da vores visioner efterhånden er blever store og vores projekter mangfoldige havde vi brug for nyt navn og brand. Vores akademi og vores uddannede konsulenter og behandlere er vores centrum, hvorfra videnscenteret kan sprede sine grene ind i erhvervslivet, skolesystemet og det etablerede sundhedsvæsen. Vi ønskede et navn, der rummer vores essens men også kan bruges i de andre grene, derfor landede vi på det smukke navn NAYA – – Nordic Ayurveda & Yoga Academy.

Foruden at rumme den dybe visdom og tradition, vi bygger på, så betyder navnet hos vores grønlandske venner: Lillesøster. Vi synes det har en smuk symbolik til den rejse, vi har været igennem. Og på Sanskrit betyder det: Visdom og formål.

Vores lokaler i Nivå er primært til uddannelserne og derfor er vi lykkelige over, at vi den 15. januar åbner NAYA Copenhagen – vores “Flagship” hus på Frederiksberg. Dette hus kommer til at rumme alt det Ayurveda står for: Transformerende behandlinger, konsultationer og detox forløb, yoga og træning, fællesspisning og samvær, sang og dans og inspirerende foredrag og workshops.

Jeg ønsker dig en jul fyldt med drømme, der går i opfyldelse, og en magisk entre ind i det nye år. 2023 bliver fantastisk!

Tilmeld nyhedsbrev

& modtag Dosha-test og opskrifter til din type.

en_GBEnglish (UK)