Hos NAYA tilbyder vi foredrag inden for en lang række emner, samt workshops baseret på vores modul system, hvor vi kan skræddersy 1-3 dage for din virksomhed. Vi kommer gerne ud i jeres virksomhed, men kan også tilbyde forløb og team building i vores lokaler i Nivå, Nordsjælland.

Undervisere

César Gamio

Lead & executive Coach


Med Césars Fortune 100 globale erfaring i erhvervslivet og hansomfattende træning i menneskelig præstation og arbejdspladsens velvære har han hjulpet folk med at opnå deres ideelle præstationstilstande for kunder som Accenture, L’Oréal, Nestle, Xerox, Aer Lingus, Louis Vuitton, Natura , SONOS, Adobe, HSBC, P&G, SAP, Bank of America, Monster Energy og The Body Shop.

César arbejder med lederskab for at hjælpe dem med at drive virksomhedens præstationer ved at skabe en unik og mindeværdig arbejdspladskultur i deres virksomhed.

César coacher ledere til at hjælpe dem med at udvikle sunde og bæredygtige vaner, så de kan opnå professionel succes uden at skulle brænde ud.

Mathilde Moyell

Projekt Leder & NEuro Coach


I Mathildes coaching identificerer hun udfordringer og behov og bruger neuroteknikker til at arbejde videre mod mål og transformation. Hende fokus er primært på, hvordan vi forbinder den rationelle og ikke-rationelle del af vores hjerne, for at opnå en holistisk bæredygtig tankegang.

Mathilde er neuro coach og mental træner og har i sit 20-årige virke i mediebranchen beskæftiget sig med bæredygtig livsstil for både virksomheder og privat personer. Hun leder Wellbeing programmet i Danmark og assisterer César Gamio på inventioner.

Mathilde er desuden Ayurvedisk Livsstils- og sundhedskonsulent, Yoga Instruktør og har flere certifikater inden for bæredygtighed, ernæring og åndedrætsterapi.

da_DKDansk