mikrofon fra workplace wellbeing foredrag med NAYA Group

Hos Naya Business Wellbeing tibyder vi foredrag inden for en lang række emner inden for wellbeing i virksomheder. Med vores omfattende katalog af eksperter, dækker vi alle facetter af mental og fysisk sundhed både i virsomhedsregi og for privatpersoner.

“Good health is good business.”
Paul Drechsler, CEO, Wates Group Limited

Den holistiske iværksætter

Hvordan bliver “WORK-Life balance” til “LIFE-Work balance”, når man som iværksætter bærer alle hattene i virksomheden og sætter sig selv til sidst – efter pitches, marketing og regnskaber? Neurocoach, Mentaltræner & holistisk livsstilskonsulent, Mathilde Moyell guider dig til, hvordan du som iværksætter kan undgå den klassiske burn-out og opbygge en bæredygtig virksomhed, med en mental og fysisk bæredygtig leder – indefra og ud.

Ayurveda på arbejdspladsen

Hvordan kan vi bruge en 5.000 år gammel sundhedsvidenskab i vores moderne arbejdsliv? Forfatter og Ayurveda ekspert, Maria Juhl, fortæller i dette foredrag, hvordan vi kan implementere ayurvediske redskaber i dagligdagen.

Det bæredygtige mindset

Hvordan implementerer vi en bæredygtig linje i vores virksomhed og sikrer os at ledere og personale også køber ind i det? Lær hvordan vi får et bæredygtig mindet indefra og ud med Neutro Coach og mental træner Mathilde Moyell.

Interesseret i et foredrag inden
for Wellbeing på arbejdspladsen?

da_DKDansk