Baggrundsbillede af en skov med Ayurveda tekst foran

DIT FUNDAMENT FOR SUNDHED

Ønsker du at leve et sundere og mere naturligt liv i harmoni med dig selv og dine omgivelser? 

At vågne op med livsenergi og følelsen af højere mening med dit liv? 

At forebygge sygdom eller reducere nuværende helbredsmæssige udfordringer? 

Vi lever i stigende grad et unaturligt liv i en unaturlig teknologisk verden. Så selvom verden kommer tættere på, teknologien og handlemulighederne bliver bedre og mere mangfoldige, så er der flere mennesker end nogensinde, der kommer væk fra sig selv og fra deres selvregulerende kerne. 

Aldrig har så mange følt angst, utilstrækkelighed, stress, depression og ensomhed! Vi har ofte for travlt (med de forkerte ting), indtager negative, dulmende stimuli og kunstige madvarer, og er kommet væk fra, at mærke hvem vi er, og hvad vi dybest set ønsker at bruge vores liv på. 

Nogle af de symptomer vi døjer med i vores del af verden er, uorden i fordøjelsen, ophobning af affaldsstoffer, vægtøgning, dårlig søvnkvalitet, nedsat mobilitet, kroniske smerter, betændelsestilstande, manglende energi, stress, depression, ængstelighed, utilstrækkelighed, og utilsigtet tidlig og dårlig alderdom.  

SKAB DIT FUNDAMENT =
DIN INVESTERING I DIN SUNDHED NU OG ALTID

Gennem den ayurvediske livsstil får du dokumenterede redskaber til krop, sind og sjæl – så du opnår vitalitet, sundhed, balance, glæde, mening, overskud, integritet, energi, selvværd og selvtillid – og opnår kompetencer til, at blive den bedste udgave af dig selv og finde tilbage til din selvhelbredende balance.

Fundamentet for Sundhed er vores online Ayurveda grundforløb, der giver dig alle de fundamentale redskaber til et sundt og meningsfuldt liv i balance. Du modtager trin for trin vejledning til, at få skabt en Ayurvedisk livsstil, der passer konkret til dig, så du ved hvilke daglige rutiner, hvilken motion, kost, søvnvaner og meget mere, der vil støtte dig resten af livet med vedvarende sundhed og balance for din unikke konstitution. 

Gennem 6 online moduler vil du lære at mærke dig selv, forebygge sygdom, træffe selvkærlige valg, og finde din meningsfulde vej til et sundt liv i balance og overskud.

Fundamentet for Sundhed lanceres 1. maj – læs mere om moduler og praktik her!

Fundamentet for Sundhed er grundforløbet, som er en forudsætning for at tage Ayurveda Uddannelse hos Nordic Academy of Ayurveda

Tilmeld nyhedsbrev

& modtag Dosha-test og opskrifter til din type.

da_DKDansk