BLIV PIONER INDENFOR SUNDHED

Har du et ønske om at støtte dig selv, dine nære omgivelser og verden i retning af en mere bæredygtig livsstil?

En sund livsstil, der omfatter vores smukke natur, og medfører et helt liv med vitalitet og livsenergi?

Du kan tage Ayurveda uddannelse i Nordic Academy of Ayurveda regi!

På uddannelsen arbejder vi på tværs af kroppen, sindet og bevidstheden for at ændre den uheldige tendens, vi ser i dag, både med hensyn til det ydre miljø og vores indre tilstand. Vi starter med os selv, men er fast besluttet på at bidrage på en større skala, og berige andre mennesker også.

Vores UNDERVISERE

Vi er stolte af at sige, at denne uddannelse bliver et samarbejde mellem mange parter, som alle er passioneret og vidende indenfor deres område, når det kommer til, hvordan vi bedst forstår, integrerer og bringer Ayurveda ud i verden. Indtil videre kan vi dele om de fire kompentente mennesker, du ser øverst i mailen, som alle er undervisere på uddannelsen (startende fra venstre efter Maria):

Sara Speyer: Er vores filosofi lærer, der er cand.mag i Indologi fra Københavns Universitet. Sara er freelance forsker og arbejder blandt andet pt sammen med et internationalt team om oversættelsen af Gārgīyājyotiṣa, som er en af verdens ældste tekster om oldtidens videnskaber.

Noell Elise Wakeroots: Er vores meditationslærer, der er uddannet hos Deepak Chopra i Californien. Noell har desuden sin shop Noell Crystals, hvor hun brænder for at tilbyde energiredskaber, der kan støtte menneskers vækst og bevidsthed.

Morten Krabbe: Underviser modulet om, hvordan vi bestemmer vores klienters Dosha-konstitution og arbejder med den personlige konsultation. Morten underviser også i de ayurvediske urter, er uddannet på Maharishi International College i Iowa og har siden 1994 haft ayurvedisk klinik i Danmark.

LAD IKKE ØKONOMI VÆRE EN FORHINDRING

Vi ved, mange står et usikkert sted økonomisk, som resultat af Covid og energikrise. Det giver os inspiration til, hvordan vi på uddannelsen kan have endnu mere fokus på veje at give videre – blandt andet gennem de digitale medier. Men det giver os også en kæmpe forståelse for, at du måske har brug for at skræddersy en betalingsordning, der kan virke for dig. Det er vi åbne for – bare skriv til os på info@nordicayurveda.com 

Som med grunduddannelsen, Fundamentet for Sundhed, foregår det meste online. Hele 75% af undervisningen på uddannelsen sker online med inspirerende videoer, tekster, lydfiler, live webinarer og små tests. Derudover mødes vi to weekender i efteråret og to i foråret. Indimellem det hele krydrer du dit liv med din egen praksis og (virtuelle eller virkelige) møder med din lille studiegruppe.

LÆS MERE HER!

Nederst finder du moduloversigten for overbygningen!

Tilmeld nyhedsbrev

& modtag Dosha-test og opskrifter til din type.

da_DKDansk